Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@15:11:30 GMT

تجربه‌های وبگردی و پیدا کردن بهترین سایت‌های ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۸۰۲۹

تجربه‌های وبگردی و پیدا کردن بهترین سایت‌های ایرانی

اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ روزانه وبسایت‌های زیادی در دنیا فعالیت خود را آغاز میکنند. ازاین تعداد بیشمار، افرادی هستند که با هدف مشخص کار خود را شروع میکنند و موفقیت چشمگیری نصیبشان میشود.

در این مطلب قصد دارم یکی از سایت‌هایی که به خوبی در مسیر موفقیت قرار گرفته را به شما عزیزان معرفی کنم.

من شهریار ایزدپناه هستم و قصد دارم تجربه جالبی که چند روز پیش توی نت برام اتفاق افتاد رو باهاتون در میون بذارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده سالیان درازی است که اوقات بیکاری‌ام رو با وبگردی میگذرونم. چند سال پیش به فکرم رسید که چقدر جالب میشد اگه میتونستم یک وبلاگ درست کنم و اونجا با مردم صحبت کنم ..

خوب همین کارو کردم، اما بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم که هیچکس وارد وبلاگم نمیشه که بخواد این مطالبو بخونه.
اونجا بود که متوجه شدم به موفقیت رسوندن یه کار، هرچقدر هم که ساده به نظر برسه کاره پیچیده‌ایه و باید چهار چوب استاندارد خودش رو داشته باشه.

شروع کردم به مطالعه کردن در مورد اینکه یه مطلب چطور میتونه به نتایج بالای گوگل برسه. خوب این کار به شدت سخت و پیچیده بود و اینجور بگم که درک کلمات و اون کارایی که باید انجام میشد برام سخت بود. یه مدت کلا بیخیالش شدم و تصمیم گرفتم دیگه راجب این موضوع حتی فکر هم نکنم.

من از روزای اول سعی میکردم زبانم رو تقویت کنم و همیشه یه وقتی توی سایتای خارجی میگذروندم تا هم بتونم اطلاعاتمو آپدیت نگه دارم، هم اینکه زبان رو تقویت کنم. یکی از همین روزا کاملا اتفاقی یه مقاله راجب سئو کردن جلوم ظاهر شد. «لازم به ذکره سئو همون قوانینیه که با انجام دادنشون به نتایج بالای گوگل میرسید .. بسیار کاره پیچیده و سختیه». این مقاله به حدی روان و جذاب نوشته شده بود که کامل خوندمش، خیلی از کلمات و جمله بندیاشو نمیدونستم و وقت زیادی رو ازم گرفت. اما تا حدود زیادی متوجه شدم که سئو چیه و چطوری یه سایت به نتایج بالای گوگل میرسه.

ازون روز، مدت تقریبا زیادی میگذره و من هنوز وبگردیو انجام میدم، با این تفاوت که فقط بهترین مطالب وب رو میخونم. خوب این تجربه آسونی نیست و زمان و انرژی زیادی رو ازم گرفته. این که وقتی یه چیزیو سرچ میکنی بفهمی کدوم بهتره واقعا کاره آسونی نیست.

اگر با ویرگول آشنا باشید، میتونید من رو اونجا پیدا کنید و ببینید که من همواره وبسایت و استارتاپایی که قوی کار میکنن رو معرفی میکنم و به بهترین بخش‌هاشون اشاره میکنم؛ بنابراین سایتایی که پیشنهاد میکنم ارزش حداقل یه بار دیدن رو دارن.

چند وقت پیش بود که دنبال بهترین موسیقی های متن سینما   میگشتم و قصد داشتم موسیقی بیکلام‌های فیلم‌ها رو دانلود کنم، چند تا آهنگ خوب داشتم و قصد داشتم اون سبک آهنگارو بیشتر پیدا کنم.

چند تا سایت رو گشتم، اکثرا لیستای خوب و کاملی گذاشته بودن. اما یکیشون بود که‌تر و تمیز تراز بقیه کار کرده بود، اسم فیلم، توضیحات و در آخر لینک دانلود موسیقی متنش رو گذاشته بود. خیلی خوشم اومد از سایتش و بقیه مطالبشون رو خوندم. موضوع سایتشون سینما و بازی بود و مقاله‌های خوبی گذاشته بودن. ازونجایی که به شدت فیلم و سریال نگاه میکنم توی بعضی از پستاشون ریز شدم تا اشکالاشون رو در بیارم. متاسفانه به غیر از ایرادات تایپی چیزه دیگه‌ای نتونستم پیدا کنم.

همون موقع اسم سایتشون رو نوشتم تا اگه وقت کردم بازم بهش سر بزنم. چند روز بعد دوباره وارد سایتشون شدم و یه مقاله راجب گیم آف ترونز به چشمم خورد. واردش شدم و دیدم خیلی حرفه‌ای فصل آخرو تحلیل کرده بود و آخرشم یه چالش باحال راه انداخته. خلاصه یه سری دیگه از مقاله هارو خوندم و زدم بیرون از سایتشون.

چند روز پیش اتفاق خیلی جالبی برام افتاد، دور و برم همه از سریال جدید مهران مدیری هیولا صحبت میکردن. خواستم ببینم داستان چیه، کلمه سریال هیولا  رو سرچ کردم و با تعجب دیدم اینا خط ۱ قرار گرفتن .. خوب خیلی کاره سخت و عجیبیه، با یه کمپانی مثل نماوا که خودش سریالو تولید کرده، یا کلی سایت قدرتمند دیگه بخوای رقابت کنی و در نهایت بالاتر از همشون قرار بگیری. خیلی دقیق‌تر سایتشون رو بررسی کردم و دیدم علی رغم اون چیزی که فکر میکردم خیلی حرفه‌ای عمل میکنن. خیلی بیشتر ازشون خوشم اومد و یه مقاله دیگشون که راجب  سریال سالهای دور از خانه بود رو دیدم. به طرز جالبی مخاطب رو ترغیب کرده بودن که این سریالو تماشا کنه. اولش با خودم گفتم عجب آدمای بیکارین اینا، آخه تا سریالا خارجی مونده چرا باید سریالا ایرانیو کسی نگا کنه. با این طرز فکر صفحه رو اسکرول میکردم که به کامنت جالبی که توسط خودشون گذاشته شده بود برخوردم.

یکی دقیقا همین حرفی توی ذهن من بود رو زده بود و دیدم نویسنده مطلب جواب خیلی قشنگی بهش داده بود. گفته بود که شاید کیفیت فیلم و سریالای ایرانی به سینمای خارج نرسه، اما اون جایگاهی که فیلما و کارگردانای خارجی دارن هم از همینجا شروع شده، یه روزی کسی اهمیتی بهشون نمیداده و کم کم به این بالا رسیدن.

از طرف دیگه‌ای توضیح داده بود که با نگاه کردن یه سریال ایرانی چه کمکی میتونیم به تولید کنندگان کنیم. حرفاش خیلی ذهنمو درگیر کرد و ریسک کردم و یه قسمت از سریالی که معرفی کرده بود رو دیدم. با توجه به سلیقه‌ای که بنده توی فیلم نگاه کردن دارم، خیلی ضعیف و بی کیفیت نبود. شروع کردم به دیدن قسمت‌های بعدیش و کم کم به مزاجم خوش اومد.

الان به صراحت میگم که فیلم و سریالای ایرانی به لیست مورد علاقه‌هام اضافه شده و سعی میکنم هراز گاهی یه فیلم ایرانی نگاه کنم.

این حس خوبمو تا حدودی مدیون بچه‌های «تایم سیتی» هستم .. پیشنهاد میکنم یه سر به سایتشون بزنید حتما. حس خیلی خوبی بهتون انتقال داده میشه تو اون فضایی که درست کردن؛ و در نهایت یه توصیه دوستانه، سعی کنید مطالعه روزانتون رو افزایش بدید .. تو هر زمینه‌ای که علاقه دارید سایتای خیلی خوبی وجود دارن که ممکنه تاحالا اونارو ندیده باشید.
بگردید و پیداشون کنید و مطالبشون رو مطالعه کنید. مطمئن باشید نکات و اطلاعات خیلی خوبی رو میتونن بهتون منتقل کنن.

امیدوارم که این تجربه تونسته باشه اوقات خوبی رو براتون بوجود آورده باشه.

مخلص همه‌ی شما، خدا نگهدار.

منبع: فرارو

کلیدواژه: وبگردی سریال های ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان

به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ خبر داد.

مهر در خبری نوشت: علی سالاروند مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: سال ١۴٠١ و ۱۴۰۲ در راستای حفظ و احیا گوزن زرد ایرانی و در خطر انقراض هشت رأس گوزن زرد ایرانی از دو سایت تکثیر و پرورش دشت ناز ساری و سایر مراکز تکثیر کشور به لرستان و دامنه‌های زاگرس که زیستگاه و خاستگاه اصلی این گونه در گذشته بوده، انتقال داده شد.

وی افزود: گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش فجر صفای کشت و صنعت لرستان واقع در دامنه‌های یافته‌کوه حفاظت و نگهداری می‌شوند که نخستین و بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش گوزن زرد در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در راستای حفاظت مشارکتی از گونه‌های ارزشمند حیات وحش و ذخایر ژنتیکی ایجاد شده است.

سالاروند از تولد یک رأس گوساله در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت؛ گوساله تازه متولد شده در شرایط مناسب و پایداری می‌باشد و توسط مسئولین سایت و دامپزشک مربوطه به همراه مادر تحت مراقبت است و شرایط زیستی و بستر مناسب برای زادآوری و رشد گوساله توسط کارشناسان زحمتکش این اداره کل و مجموعه کشت و صنعت فجر صفا لرستان فراهم شده است.

وی خاطر ژنشان کرد: در سال گذشته هم یک رأس گوزن زرد در این سایت متولد شده است که هم اکنون در سلامت کامل می‌باشد که نشان از موفقیت این سایت جدید در احیا گونه‌های ارزشمند و در خطر انقراض حیات‌وحش دارد.

وی افزود: در حال حاضر گوزن زرد ایرانی در چند استان کشور نگهداری می‌شود و همچنان تلاش برای حفظ این گونه ارزشمند ادامه دارد و با سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست و معرفی آن به مناطق مختلف، روند حفظ این گونه ارزشمند در سال‌های اخیر روند خوبی گرفته است و امیدها برای احیا آن در خاستگاه اصلی آن یعنی استان لرستان با موفقیت زاد و ولد طی دو سال اخیر نیز دو چندان شده است.

سالاروند، موفقیت احیا این گونه ارزشمند در استان لرستان را به همه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش و محیط زیست تبریک گفت و از در دست بررسی بودن چند سایت خصوصی برای ایجاد مراکز نگهداری گونه‌های شاخص حیات وحش در استان لرستان خبر داد و اظهار کرد: استان لرستان در ایجاد مراکز حفاظت مشارکتی حیات وحش با کمک بخش خصوصی و در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» در کشور پیشگام است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902953

دیگر خبرها

  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • گواردیولا: هنوز هم عاشق بایرن مونیخ هستم!
  • تمجید سایت ژاپنی از زاهدی/ شهاب زننده بهترین گل تاریخ «آویسپا»
  • گواردیولا: موفقیت فودن برای خودش است، نه من!
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود