Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@12:28:10 GMT

گوگل هم برای تحریم شرکت‌های ایرانی دست به کار شد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۳۸۹۴۰

تیم پشتیبانی گوگل در پاسخ به چرایی قطع دسترسی تعدادی از سایت های اینترنتی ایرانی به سرویس «گوگل آنالیتیکس» «نقض سیاست های سرویس آنالیتیکس» را دلیل قطع دسترسی سایت های ایرانی عنوان کرد.

خبرگزاری تسنیم: تیم پشتیبانی گوگل در پاسخ به چرایی قطع دسترسی تعدادی از سایت های اینترنتی ایرانی به سرویس «گوگل آنالیتیکس» «نقض سیاست های سرویس آنالیتیکس» را دلیل قطع دسترسی سایت های ایرانی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پایگاه اینترنتی تک راسا، در طی چند روز گذشته، دسترسی تعدادی از سایت های اینترنتی ایرانی به سرویس «گوگل آنالیتیکس» قطع شده است. تیم پشتیبانی گوگل در پاسخ به چرایی این اقدام، «نقض سیاست های سرویس آنالیتیکس» را دلیل قطع دسترسی سایت های ایرانی عنوان کرده است.

در طی روزهای اخیر فعالان بخش فن آوری در ایران هر روز با چالش جدیدی مواجه می شوند. در چند روز گذشته شرکت گوگل بدون هرگونه اخطار قبلی ای، حساب کاربری تعدادی از شرکت های ایرانی در گوگل آنالیتیکس را بسته است. گوگل آنالیتیکس سرویسی است که ردگیری و گزارش دهی در مورد ترافیک بازدید از سایت های مختلف را انجام می دهد. این سرویس به دلیل ویژگی های جامعی که دارد در بین سایت های اینترنتی و توسعه دهندگان نرم افزارهای موبایلی از محبوبیت بالایی برخوردار است.

بررسی های اولیه نشان می دهد که سایت های ایرانی ای که دسترسی شان به این سرویس گوگل قطع شده، به طور همزمان از سرویس دیگر گوگل به نام «اد وردز» استفاده می کردند که به شرکت های تبلیغاتی اجازه می داد تبلیغات خود را در صفحات آنها قرار دهند. به نظر می رسد که قطع دسترسی این سایت ها به گوگل آنالیتیکس به تحریم های اعمال شده از سوی دولت آمریکا علیه ایران ارتباط پیدا می کند. گوگل هنوز اظهارنظری در این باره انجام نداده است.

بررسی های بیشتر نشان می دهد که برخی دیگر از سایت های ایرانی که به طور همزمان از سرویس های گوگل آنالیتیکس و اد وردز استفاده می کنند، دسترسی خود به سرویس آنالیتیکس را از دست نداده اند.

در طی هفته های گذشته، فعالان بخش فن آوری ایران از جانب فشارهای اعمال شده از سوی دولت آمریکا تحت فشار بوده اند. ماه گذشته، شرکت اپل به بهانه تحریم های دولت آمریکا برخی از نرم افزارهای ایرانی را از اپل استور حذف کرده بود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در این استان
  • تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!